Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology co, Ltd
Proizvodi
Wireline Impregnated Diamond Core Bit

Wireline Impregnated Diamond Core Bit

With professional and productive factory, HAINAISEN is one of the leading China wireline impregnated diamond core bit manufacturers. Welcome to wholesale wireline impregnated diamond core bit from us, we always have cheap products to offer you. Quick Details Place of Origin: Brand Name: Model...

S profesionalne i produktivno tvornica, HAINAISEN je jedan od vodećih Kina žična impregnirani dijamant jezgra zalogaj proizvođača. Dobrodošli na veliko žična impregnirani dijamant jezgra zalogaj od nas, uvijek imamo jeftino proizvode ponuditi.

Brzi Detalji

Mjesto porijekla:

Markom:

Broj modela: sve

Vrsta: Svrdlo

Vrsta stroja: Bušenje alat

Certifikata: ISO9001

Materijal: Cast čelika, PDC

Obrada vrsta: kovanje

Primjena: meke, abrazivna, nekonsolidirano formacije to bušenje

boja: crna

Amp ambalaža; Dostava


PackagingDetails:

insideinsponge, outsideincartons

DeliveryDetail:

7 dana

Što je površina skup dijamantni jezgra zalogaj?


Kao što ime sugerira, površina skup dijamantni bitno razlikuje se od impregnirani dijamant tip jer da oni postavljaju s jednim slojem prirodne bušilica dijamant na površinama od zalogaj krunu u unaprijed određeni uzorak.

Razlike u površini skup dijamantni jezgra zalogaj i impregnirani dijamant jezgra zalogaj.

Dijamanti su montirani u zalogaj krunu u prahu metalne matrice tijelu koja se stopila sa čeličnim alat tijelo ili koljenica. Za razliku od impregnirane dijamant zalogaj koji kontrolirano erozije metala u prahu malo krune je poželjno izložiti novi dijamantni kristali, metalni obveznica matrica koristi za sve Dimatec površinu skup bitova je izuzetno tvrd i otporan na trošenje. Funkcija tijela za matricu zalogaj krunu na površini skup zalogaj je čvrsto držati dijamante u položaju tijekom operativnih

Površina skup dijamantni jezgra malo široko korištenje.

Površina skup dijamantni bitovi se prvenstveno preporučuju za korištenje u bušenje relativno mekan, abrazivna, nekonsolidirano formacije koje nisu učinkovito bušenja po impregnirani dijamantna svrdla. Također se preporučuju za korištenje u bušenje jače formacije gdje dostupan okretaja i opterećenja bitni su nedovoljno korištenje impregnirani dijamantna svrdla zbog bušenja opreme ograničenja.

Površina skup dijamantni jezgra ugrizao mnoge dobre osobine:

Zajedničko, površine skup dijamantni zalogaj će pružiti više stope penetracije od impregnirane dijamantni bitovi u mekše formacije uglavnom zbog veći stupanj izloženosti pojedinačnim dijamantni kristali. Međutim, kao oni su postavili samo debeli jednim slojem dijamantni kristali, površine skup dijamantni bitovi će općenito proizvode niže sveukupno malo život onoga impregnirani dijamant malo.


Hot Tags: wireline impregnated diamond core bit, China, manufacturers, factory, wholesale, cheap
Srodni proizvodi

Kategorija proizvoda

Ubrzanog

Copyright © Shaanxi Hainaisen Petroleum Technology co, Ltd